Aquí trobaràs un resum dels passos més rellevants a seguir per a competir:

INSCRIPCIONS: Es tramitaran mitjançant un formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina i que haureu d'omplir amb totes les dades de l'equip. La data límit serà el dia 18 d'Octubre.

PAGAMENT: Un cop acabat el període d'inscripcions, tots els equips inscrits rebran un e-mail amb la informació necessària per abonar el pagament mitjançant transferència bancària. La data límit serà el 25 d'Octubre.

XERRADES: Un cop acabat el període d'inscripcions, tots els equips inscrits rebran un e-mail amb la convocatòria de les xerrades d'aerodinàmica i estructures que es realitzen cada edició. Les xerrades a priori es realitzaran el 20 de d'Octubre.

DATES DE COMPETICIÓ: Les dates de vol seran a partir del 13 de Desembre

NORMATIVA: Llegir atentament la normativa ja que l'organització vetllarà per a l'estricte compliment de la mateixa. Els canvis més recents són: envergadura limtiada entre 1 i 1,80 m i pes extern per a la prova estructural de 1,5 kg. Cintes adhesives de plàstic i epoxy s'han retirat com a materials.

CONTACTE: És important que totes les comunicacions entre els equips i la organització es facin a través del següent correu: paper.air.trencalos@gmail.com .


Si tens qualsevol dubte, envia'ns un correu a paper.air.trencalos@gmail.com i te'l resoldrem.

Edicions anteriors

Aquí podràs trobar un recull de fotos d'edicions passades del PAC